İzmir'de Büyük Sevinç Göztepe, Süper Lig'e Yükseldi İzmir'de Büyük Sevinç Göztepe, Süper Lig'e Yükseldi
Tecrübeli defans oyuncusu Erdi Bakırcı, yaptığı açıklamada, ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini söyledi. Bakırcı, takımın iyi futbol oynadığını belirterek, "Ligin ilk yarısında istediğimiz sonuçları alamadık ve lig sıralamasında da kötü bir grafiğimiz vardı. Ligin ikinci yarısında Gürses Hocamızın takımın başına gelmesiyle beraber takımın futbolunda iyi şeyler olduğu gözle görülüyor" dedi. Balıkesirspor karşılaşmasını kazanacaklarına inandıklarını kaydeden Erdi, "Balıkesirspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Bay haftasını iyi değerlendirdik ve iyi hazırlandık. Güzel bir skorla sahadan ayrılacağımıza inanıyorum. Bundan sonra alacağımız puanlarla ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Balıkesirspor grupta ikinci sırada bulunuyor. Onlarda mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacaklardır. Bizde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyoruz. Zor ama bir o kadarda güzel bir maç olacaktır.Kötü hava şartları nedeniyle sahamızın zemini de kötü oluyordu. Bu hafta zeminin güzel olacağını düşünüyorum. Güzel bir karşılaşma olacak" ifadelerini kullandı.
Bakırcı, her hafta takımın daha iyi olduğunu söyleyerek, "Takımdan 11 arkadaşımız ayrıldı. Kadroya yeni katılan arkadaşlarımızla herhangi bir uyum sorunu yaşamadık. Zaten bunu da sahada görebiliyoruz. Her ne kadar istediğimiz puanlar alamasak bile kısa sürede bir uyum yakaladık. İlerleyen haftalarda daha iyi olacaktır" diye konuştu.
Kaleci Mehmet Zeki Uçan ise, "Ligdeki konumumuz şuanda iyi değil. Sezon başından bu yana büyük şansızlıklar yaşadık. Bunun yanında iyi oynadığımız maçları kaybettik. Gürses Hoca'nın göreve gelmesiyle tekrar toparlandık. Geçen haftalarda iyi bir seri yakaladık. Bu hafta Balıkesirspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Bu karşılaşmayı 3 puanla kapatırsak, ben inanıyorum ki, 7-8 maçlık bir seri yakalayabiliriz. Takımda iyi bir hava var. Bunun yanında antrenmanlarda da iyi çalışıyoruz. Bölge bölge
eksiklerimizi gideriyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim