Uzmanlar uyarıyor!  Toksik bir ilişki yaşam enerjisi azaltıyor! Uzmanlar uyarıyor! Toksik bir ilişki yaşam enerjisi azaltıyor!
Yüksekova ilçesinde PKK’lılar tarafından üç koldan düzenlenen saldırı sonucu 8 askerin şehit olduğu ve 16 askerin de yaralandığı Yeşiltaş Karakolu, İHA tarafından görüntülendi. Yüksek tepelerin arasındaki karakolun çevresinde güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarılırken, bölgedeki hakim tepelere ise helikopterle özel eğitimli birlikler indirildi. Yaşanan saldırının ardından bölgede hala operasyon devam ederken, şimdiye kadar 24 PKK’lının da etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Yaşanan çatışmada, karakolun bulunduğu köyde de birçok eve kurşun isabet etti. Köyde özellikle uçaksavar mermisinden geçilmezken, çocuklar ise yaşadıkları korkuyu anlattı. Uçaksavar mermileri ile zaman zaman oynayan çocuklar, sabah karşı silah sesleri ile uyandıklarını ve çok korktuklarını belirttiler. Saldırının ardından başlatılan operasyon kapsamında köyde ikamet eden C.K. isimli vatandaşın da gözaltına alındığı öğrenildi.






Editör: TE Bilişim