Arapça Poster,Tabela ve Afişler Kaldırılıyor. Arapça Poster,Tabela ve Afişler Kaldırılıyor.
  Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüreğir ilçesine bağlı Koza Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, D.B'yi (20) dün öğleden sonra Yalçın isminde bir kişi telefonla aradı. Telefonda konuşan genç kızı kardeşi R.B (18) fark etti. Kız kardeşinin Yalçın ismindeki kişi ile konuştuğunu öğrenen R.B, amcasının çocuklarını yanına alarak Yalçın'ı araştırıp bulmaya çalıştı.
Mahallede araştırma yapan kuzenler bir düğün görüntüsünden Yalçın'ın kim olduğunu tespit etti. Daha sonra Yalçın ile irtibata geçen kuzenler akşam Koza Mahallesi sulama kanalı kenarında konuşmak için randevulaştı. Konuşmaya D.B ve kız kardeşi A.B (15) ile birlikte kardeşi ve amca çocuklarıyla birlikte gitti. Kanal kenarında Yalçın ve D.B'nin kardeşleri ile kuzenleri konuşmaya başladı. Bir süre sonra D.B bulunduğu ortamdan utanarak kanala atlayıp intihar etmek istedi. Bunun üzerine kardeşi ve amca çocukları da kanala atladı. D.B'yi çıkarmak isteyen kuzenleri ve kardeşi de boğulma tehlikesi geçirdi. Amcasının oğlu da suya batıp çıkmaya başlayınca D.B'nin kardeşi R.B ve kuzenlerini kurtarıp sudan çıkardı. DB'yi kurtarmak için tekrar suya atladılar ama başarılı olamadılar. Bu sırada Yalçın isimli şahıs ise D.B suya atlayınca olay yerinden kaçarak kayboldu.
A.B ise polise ve ambulansa olayı haber verdi. Olay yerine gelen su altı ekibi D.B'yi aradı ancak bulamadı. Polis ise olayla ilgili araştırma başlattı.
Yapılan araştırma sonunda D.B'nin yanında bulanan kardeşi R.B, kız kardeşi A.B, amca çocukları gözaltına alındı.
Olaydan sonra kaçan Yalçın ise evinde gözaltına alındı. Bu arada, D.B'ye ulaşılamayınca DSİ sulama kanalının suyunu kesti. D.B'nin cansız bedeni ise Ali Hocalı TEDAŞ Yüreğir Santralinde sabahleyin bulundu. Yakınları D.B'nin cansız bedeninin bulunmasıyla gözyaşlarına boğuldu. D.B'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Bu arada, gözaltına alınan Yalçın ise D.B'nin suya atladıktan sonra kendisinin kaçmadığını, suya atladığını, D.B'nin kardeşini ve kuzenlerini kurtardığını ileri sürdü.




Editör: TE Bilişim