Bayraklı'da Karikatür Şenliği Bayraklı'da Karikatür Şenliği
 AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Hüseyin Özkan, bugün AK Parti İl Başkanlığı’nda AK Parti’den Bornova Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Partililerin de desteğini alan Özkan, “Bu bir bayrak yarışı. Bir yol ayrımında değiliz sadece başka bir alanda hizmet etmeye talibiz.

Bornova Belediyesi’ni AK belediyecilikle tanıştırmak istiyoruz. Üniversitesi ve sanayisiyle gündüzleri nüfusu 1 milyonu aşan Bornova’da hizmetkarlığa talibiz. 24 saat çalışmak ve hizmet etmek istiyoruz” diye konuştu.

“AK BELEDİYECİLİK BAYRAĞINI BORNOVA’YA DİKECEĞİZ”

AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yerel seçimlerde İzmir’e güveniyoruz” sözlerini hatırlatarak, “Bu sözler mesuliyetimizi daha da artırdı. Parti büyüklerimizi mahçup etmemek için alnımızdan akan terin son damlasına kadar çalışmak zorundayız.

Kırmadan, dedikoduya sebebiyet vermeden süreci sonlandırmalıyız. İzmir’de hakaretin olduğu, rekabetin olmadığı bir süreç yaşadık. Biz Ak belediyecilik bayrağını Bornova’ya dikmek istiyoruz. Hüseyin Özkan kardeşimin aday adaylık sürecinin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim