Manisa'da Patlama Manisa'da Patlama
 AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı, Orman İşletme Şefliği Evrenli Dinlenme Tesisleri'nde iftar verdi. İftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ve çok sayıda partili katıldı. İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Çataldere, "AK Parti olarak Alaşehir'de hizmetlerimize devam ediyoruz. Ancak, Alaşehir'de çok etkin olan yalan makinalarından dertliyiz. Yalan makinaları yeni bir yalan olarak yeni yapılan hastanenin Kula'ya taşınacağını, zemininde çökme olduğu yalanlarını uçurmuşlar. Bunların gerçekle hiç ilgisi yok. Hastanemiz zamanı gelince ve tamamlandığında hizmete girecektir. Kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.
AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, "Milletvekili seçildiğimiz günden bu yana her fırsatta sizlerle beraber oluyoruz. Yeni yapılan 200 yataklı devlet hastanemiz Manisa'nın en güzel hastanelerinden birisi olacak" diye konuştu. Türkiye genelinde başlattıkları 'Bin Günde Bin Gölet' projesi kapsamında en şanslı ilçenin Alaşehir olduğunu belirten Yurttaş, şunları söyledi: "Bu projede Alaşehir'e 8 gölet yapılarak, Alaşehir göller şehri olacaktır. Eğitim alanında da katsayı, başörtüsü sorunlarını çözdükten sonra şimdi de 4+4+4 sistemiyle Kur'an-ı Kerim dersini seçmeli ders olarak getirdik. Sizlerde buna duyarlılık gösterin." 
Ramazan ayının kardeşlik, birlik ve beraberlik ayı olduğunu dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye'miz düne göre çok ileri bir ülkedir. Düne kadar IMF'den yardım dilenirken, bu gün IMF'ye borç veren bir ülke durumuna gelmiştir. Türkiye hasta adam olmaktan çıkmış, usta adam durumundadır. Bugün en büyük sorun terör sorunudur. Hükümetimiz milli birlik ve kardeşlik projesini uyguladı. Ancak Türkiye'nin büyümesini ve gelişmesini hazmedemeyen terör örgütü ve dış ülkeler terör örgütünü kendilerine alet ederek, gelişmemizi engellemeye çalışmaktadırlar. Günümüzde terörün boyutu PKK'nın boyutunu aşmış durumdadır. PKK maşa olarak kullanılmaktadır. Ülke olarak bayrağımız, toprağımız, Allah'ımız bir olarak, birliktelik ruhumuzu pekiştirmektedir. Bu birlikteliğimizi asla bozamayacaklardır." 

İzmir
 Haber

Editör: TE Bilişim