Türkiye Petrolleri’nden İstanbul’un Kalbinde Yeni İstasyon Türkiye Petrolleri’nden İstanbul’un Kalbinde Yeni İstasyon
Şüphelilerin uyuşturucuların 4 kilosunu yangın söndürme tüpü içerisine zula ettikleri ortaya çıktı.  İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan örgüt üyelerinin yakalanması ve uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesi amacıyla çalışma başlattı.

Yaklaşık 3 ay süren teknik takibin ardından uyuşturucunun yola çıkarıldığını tespit eden ekipler, 24 Mayıs 2012 tarihinde operasyon için harekete geçti. Ataşehir’de bir minibüsü durdurarak arama başlatan ekipler, aracın ön ve arka bölümlerinde yapılan özel zula bölümlerinde 80 kilo 300 gram eroin maddesi ele geçirirken uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2 bin 50 Avro’ya da el koydu.

YANGIN SÖNDÜRME TÜPÜNDE 4 KİLO EROİN ELE GEÇİRİLDİ

Araçta yapılan detaylı aramalarda ise 5 kiloluk yangın söndürme tüpünün içerisine zula edilmiş 4 kilo eroin daha buldu. Bunun üzerine minibüs sürücüsü olan ve aynı zamanda uyuşturucunun mal sahibi olduğu iddia edilen N.G.ile beraberindeki M.N.D. gözaltına alındı.

Şüphelilerin sorgusu sonucu uyuşturucuları İstanbul’da teslim almak için hazır bekleyen H.Ş. ile H.K. ise daha sonra gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne getirildi. Yapılan incelemelerde Yüksekova’dan yurda sokulan uyuşturucuların İstanbul üzerinden Avrupa ülkelerine sevk edilmek istendiği tespit edildi. Emniyetteki sorguları tamamlanan şüphelilerin dün Çağlayan Adliyesine sevk edildikleri bildirildi.





Editör: TE Bilişim