Aydın’ın saklı cenneti; Arapapıştı Kanyonu Aydın’ın saklı cenneti; Arapapıştı Kanyonu
  Mazgal deliğine ayağı sıkışan kadın, polis, 112 Acil Servisi ve AKS 110 ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı. Ayağından yaralanan genç kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
İlginç olay, Aydın Cumhuriyet Mahallesi Vali Konağı Bulvarı ile 1981 sokak kavşağında meydana geldi. Tren garı istikametinden Kuva-yı Milliye Meydanına doğru kaldırımda yürüyen Hülya K. isimli bayan, 1981 sokak kavşağında karşıdan karşıya geçmek isterken ayağı bir beton mazgal deliğine kaçtı. Yere düşen kadın kendi çabaları ile ayağını sıkıştığı mazgal deliğinden çıkaramayınca çevredeki vatandaşlar yardımına koştu. Ancak genç kadının mazgal deliğinde sıkışan ayağı bir türlü çıkarılamadı. Bu sırada acı içinde inleyen kadının kurtarılması için 112 Acil Servis ekipleri ve polisten yardım istendi. Olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri kadının ayağını mazgal deliğinden çıkaramayınca AKS 110 ekiplerinden yardım istendi. Kırıcılar ve teçhizatları ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri beton mazgalı demir levyelerle araç kesme cihazları ile açamayınca yolda kazı çalışması başlatıldı.
Bu sırada ayağı sıkıştığı için mahsur kalan kadının üzerine beton parçası sıçramaması için Hülya K, sert muşamba ile çevredekilerin de yardımı ile koruma altına alındı. Bir yandan sağlık görevlileri ilk müdahalede bulunurken, diğer yandan itfaiye ekipleri mazgalın bir kısmını kazıp betonları açarak ayağı delikte sıkışan kadını kurtardı. Ayağından yaralanan genç kadın 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim