Kullanmadığın kıyafetinle sen de bir kişiyi sevindir Kullanmadığın kıyafetinle sen de bir kişiyi sevindir
Dereceye giren öğrencilerin ödüllerini düzenlenen törenle Başkan Hasan Karabağ verdi. Başkan daha sonra okul müdürü, Türk Kadınlar Birliği Bayraklı Şubesi üyeleri, öğrenciler ve velilerle birlikte düzenlenen resim sergisini gezdi. Başkan Karabağ burada sergilenen eserleri yakından inceledi.

KARABAĞ, “UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN”

Başkan Karabağ ziyaretlerine 75. Yıl Mahallesi’ndeki Ali Osman Konakçı Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile devam etti. Konferans salonunda öğrencilerle buluşan başkan Karabağ yorucu geçen eğitim öğretim sezonunun son günlerinde gençlere çocukluk yıllarından öğrencilik hayatına, iş yaşamından başkanlık sürecine kadar yaşamını örneklerle anlattı.

Salonu dolduran öğrenciler Başkan Karabağ’ı pür dikkat dinledi. Başkan Karabağ, “Ailenizin ekonomik durumu, yaşadığınız bölge ne olursa olsun umudunuzu ve inancınızı hiçbir zaman yitirmeyin” dedi. Öğrenciler konferans sonunda soru-cevap bölümünde merak ettiklerini Başkan Karabağ’a sordu.

EĞİTİME DESTEĞE DEVAM

Başkan Karabağ’ın son durağı ise Onur Mahallesi’ndeki Halit Özpirinç Lisesi öğrencileri oldu. Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi toplantı salonunda düzenlenen yılsonu proje sunumuna katılan Başkan Karabağ, “Bayraklı eskiden dudak bükülen bir bölge idi. İlçe olduktan sonra belediye çalışmaları ve okullarının il çapındaki başarılarıyla anılmaya başlandı. Biz de Bayraklı Belediyesi olarak ücretsiz kurs sistemi ile eğitime destek olmaya çalışıyoruz. Sizlerin başarısıyla Bayraklı artık ileri doğru koşmaya devam ediyor” diye konuştu.





Editör: TE Bilişim