Ankara'da Tren Kazası ! Ankara'da Tren Kazası !
Alınan bilgiye göre, Samsun Yolu Altındağ Siteler mevkiinde gece saatlerinde meydana gelen kazada 34 APS 5754 plakalı özel bir şirkete ait otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücünün kontrolünü kaybettiği araç, köprünün demir korumalarına çarparak aşağı uçtu. Kazada sürücü Önder A. ve yan tarafta oturan Doğan K. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, ikinci bir kaza ihtimaline karşı aracın uçtuğu altgeçidi trafiğe kapatarak çevrede güvenlik önlemleri aldı. Yaralılar, araçtan sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Çarpmanın şiddetiyle köprünün demir korumaları da otomobille birlikte aşağı uçtu. Otomobilin aşağı uçtuğu sırada, altgeçitten başka bir aracın geçmemesi ise başka bir facianın önüne geçti. Kazayı gören vatandaşlar da büyük bir şaşkınlıkla ekiplerin çalışmalarını izledi. Aracın kaldırılmasının ve yola savrulan parçalarının temizlenmesinin ardından altgeçit tekrar trafiğe açıldı. Kaza sonrası araçta büyük çapta hasar meydana geldi.



HIZINI ALAMAYIP KUAFÖR DÜKKANINA GİRDİ
Keçiören, Kızlarpınarı Caddesi'nden Ulus istikametine gitmekte olan 06 P 0805 plakalı otomobilin sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek trafik levhasına ve park halindeki 06 AY 8823 plakalı araca çarptı. Hızını alamayan araç, ardından kuaför dükkanına girdi. Kazada yaralanan sürücü araçtan inerek kaçmaya başladı. Olay yerine yakın olan polis ekibi, kaçan sürücüyü yakaladı ve durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazada, otomobilin çarptığı dükkanın camı yerle bir oldu. Kazayı duyarak gelen araç ve dükkan sahipleri olayın şokunu atlatamadığı gözlendi. Kazanın sesine uyanan bina sakinleri ise, ekiplerin çalışmalarını izledi. Öte yandan, aracın içinde bulunan alkol kutuları dikkat çekti.



YAYALARA ÇARPAN OTOMOBİL KAÇTI
Altındağ, İstanbul Caddesi Gençlik Parkı mevkiinde meydana gelen kazada ise, Sincan istikametine gitmekte olan 06 VEE 65 plakalı aracın sürücüsü altgeçit çıkışında karşıdan karşıya geçmek isteyen 1'i kadın 2 kişiye çarptı. Sürücü, ardından hızla olay yerinden uzaklaştı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından İbn-i Sina Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazadan geriye kaçan aracın olay yerinde düşen plakası kaldı. Kaçan araçla ilgili arama çalışması başlatan polis, diğer iki kazayla ilgili de soruşturma başlattı


Editör: TE Bilişim