Bayraklı'da 10 bin kişiye aşure dağıtıldı Bayraklı'da 10 bin kişiye aşure dağıtıldı
Bayraklı Belediyesi Osmangazi Hizmet Binası, Çamkıran Hizmet Binası, Postacılar ve Merkez Gelir Birim veznelerinde 2012 yılı emlak vergisi ve yapılandırmanın 7. taksitleri tahsil edilmeye başlandı.

Bayraklı Belediyesi’ne borcu olan vatandaşlar, 31 Mayıs 2011 tarihine kadar Bayraklı Belediyesi Gelir Birimine müracaatta bulunarak belediyeye yönelik borçlarını, peşin ya da taksitle ödeme fırsatı bulacak.

YAPILANDIRMA VE EMLAK VERGİLERİ ALINIYOR

25 Şubat 2011 tarihinde 611 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili kanunun yürürlüğe girmesiyle birlikte vergi ve prim gibi yaklaşık 300 kalem borca kolaylık getiren sürecin 7. taksitleri alınmaya başladı. Ayrıca 2012 yılına ait emlak vergilerinin birinci taksitleri de Gelir Müdürlüğü tarafından tahsil edilmeye başlandı.

CUMARTESİ, PAZAR AÇIK

Mali hizmetler müdürlüğü Gelir birimi 31 Mayıs tarihine kadar Cumartesi ve Pazar günleri de açık olacak. Ödemelerinizi Bayraklı Belediyesi Osmangazi Hizmet Binası, Postacılar Hizmet Binası, Çamkıran Hizmet Binası ve Sevgi Yolu alt sokağında 1914 Sokak 9 Numara’da bulunan merkez gelir veznelerden yapabilirsiniz. Bilgi için 477 20 00 telefondan ulaşılabileceği belirtilirken, ayrıca : www.bayrakli.bel.tr adresinden de adresinden borçların sorgulanabileceği ve ödeme yapabileceği ifade edildi.


Editör: TE Bilişim