Eski eşinin arkadaşını vuran zanlı yakalandı Eski eşinin arkadaşını vuran zanlı yakalandı

Haziran ayı konserinde Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nu tıka basa dolduran Bornovalılar sanat müziğinin keyfini çıkardı Bornova Belediyesi’nin Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlediği, Haziran Ayı Türk Sanat Müziği Korusu Konseri ilgiyle dinlendi. Konserin konuk sanatçısı Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği konservatuarı öğretim görevlisi Barış Doğan, koroyla birlikte seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle Bornovalıların hoş bir akşam yaşattı.

Fiziki yatırımlar kadar ilçede kültür ve sanat faaliyetlerine büyük önem veren Bornova Belediyesi, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklere her geçen gün yenisini ekliyor. Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen konser  de Bornovalılar tarafından yoğun ilgi gördü. Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosunu dolduran yurttaşlar koroyu ayakta alkışlandı.  Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Sami Büyüköztekir yönetiminde düzenlenen konserin sürpriz konuk sanatçısı  Ege Üniversitesi öğretim görevlisi Barış Doğan oldu.

Bornova’nın İzmir’de kültür faaliyetleri konusunda her zaman başı çektiğini hatırlatan Başkan Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Öğrenci kenti Bornova’mızda kültür sanat etkinlikleri yurttaşlarımız tarafından büyük ilgi görüyor. Tüm kültür, sanat etkinliklerimizde Bornovalılar salonlarımızı tamamen dolduruyor. Biz de bu konuda yurttaşlarımız için elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Yurttaşlarımızın kültür ve sanat faaliyetlerine her geçen gün ilgisi artıyor. Bizde ilçemizde kültür, sanat ihtiyacını karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her geçen gün etkinliklerimize yenisini ekliyoruz” dedi.

Bornova Haberleri

Editör: TE Bilişim