Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
 Bucaspor Futbol Akademisi kurucusu Seyit Mehmet Özkan’ın, Bucaspor Kulübü ile yollarını ayırarak Altınordu’ya geçmesinden sonra çalkantılı günler geçiren akademi’de sular durulmuyor. Gazetelere ilan vererek altyapı oyuncularını isteyen Özkan, Bucaspor’un kendine olan borcuna karşılıkta önerilerde bulundu.
Özkan’ın gazelerde yayınlattığı ilana karşılık Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, “Şuan kulüp başkanımız Mehmet Bektur ile Bolu kampındayız ve işimize bakıyoruz. 10 gün gibi kısa bir süre içinde akademinin bağlı bulunduğu Bucaspor Gençlik ve Geliştirme Derneği’nde kongre olacak. Kongre sonrası başkanımız Mehmet Bektur, Özkan ile ilgili gereken açıklamasını yapacak” dedi.
Bucaspor Futbol Akademi Kurucu Başkanı Seyit Mehmet Özkan gazetelere verdiğin ilanda, “Bucaspor’dan gitmek gibi bir düşüncem olsaydı, 2 ay önce Akademi'nin iç bahçesindeki ağaçları değiştirirmiydim? Son Kasımpaşa maçı öncesinde 95'li jenerasyon takımın ilk 11'ini profesyonel yapalım dermiydim? Gitmek gibi bir düşüncem olsa, İstanbul Tepecikspor başkanına Bucaspor başkanı ile gidip Türkiye ikincisi olan A2 oyuncularımızı burada oynatacağız der miydim? Gitmek gibi bir düşüncem olsa, ünlü alt yapı teknik direktörü John Bilton ile anlaşma yapar mıydım? Çözüm sunuyorum. Altyapı oyuncularının TFF'nin yetiştirme tazminatı bedelini kabul ediyorum. Bucaspor’da kalmak isteyen oyunculara ise karışmayacağım” ifadesinde bulundu.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim