Babalarını eve kilitleyip aç bıraktılar Babalarını eve kilitleyip aç bıraktılar
Araç sahibinin kimlik bilgilerine ulaşan hırsızlar, sahte belgelerle noter huzurunda bir günde aracı kendi üzerlerine geçirdi. Ardından Bursa'ya gelen iki zanlı, Osmangazi ilçesindeki bir galeriye girdi. Galerici Gökhan Soykan'a cip satmak istediklerini belirten zanlılar, 100 bin TL'de anlaştı. Bunun üzerine hırsızlar ile notere giden Gökhan Soykan, 100 bin TL parayı peşin ödeyerek aracı satın aldı.
Gökhan Soykan daha sonra cipi satılması için galerisinde teşhir etmeye başladı. Ancak İstanbul'daki kiralama şirketi yetkilileri, araçlarının belirlenen tarihte gelmemesi üzerine polise başvurdu. GPS kayıtları çıkarılan aracın Bursa'da olduğu anlaşılırken, polis hemen operasyona start verdi. Galeri çalışanı S.Y. ise hiçbir şeyden habersiz olarak ciple evine gitti. Gece saatlerinde evin kapısına gelen polis ekipleri, S.Y.'yi aracın çalıntı olduğunu söyleyerek emniyete davet etti. Yapılan soruşturma
neticesinde olay açıklığa kavuşurken, aracın sahte kimlik ve belgelerle galeriye satıldığı ortaya çıktı. Polis lüks araca incelenmek üzere el koydu.

Editör: TE Bilişim