Karısını vurduktan sonra bir müddet başında bekleyen şahıs daha sonra bölgeye gelen polis ekiplerince silahı ile birlikte gözaltına alındı. Kanlar içinde yere yığılan kadın ise kaldırıldığı devlet hastanesine ameliyata alındı. Genç kadının durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.Öfkeli koca dehşet güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Söke’de kocası ayrılmak üzere olduğu eşini sokak ortasında pompalı tüfekle vurdu. Olay akşamüzeri saatlerinde Yenikent Mahallesi Söke Kuşadası Yolu Üzerinde meydana geldi.

Hemzemin geçitte 2 genç yaşamını yitirdi Hemzemin geçitte 2 genç yaşamını yitirdi

Olay yeri yakınındaki bir iş yerine ait güvenlik kamerası görüntülerine göre; Kuşadası’nda bir otelde çalıştığı öğrenilen Zeynep Aşkın (29) işten çıkarak Yenikent Mahallesi’ndeki evine gidiyordu.

Araçtan inen Zeynep Aşkın yolun karşısına geçti. Yol kenarında 09 NG 936 plakalı araç içinde ayrılmak üzere olduğu ancak ayrı yaşadığı eşinin gelmesini bekleyen İlker Aşkın (36) elinde pompalı tüfekle araçtan indi ve Zeynep Aşkın’ın karşısına geçti. Bir süre konuştuktan sonra İlker Aşkın pompalı tüfek ile Zeynep Aşkın’a bir el ateş etti. Zeynep Aşkın açılan ateş üzerine yere yığıldı. İlker Aşkın vurduğu Zeynep Aşkın’ın bir süre başında durdu. Çevredeki vatandaşların polise ihbarı üzerine olay yerine gelen polislerce İlker Aşkın olay yerinde silahı ile yakalandı. Kalbinin üzerinden sol omzundan yaralanan Zeynep Aşkın olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Zeynep Aşkın’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Söke Cumhuriyet Savcılığının el koyduğu olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim