19 yaşındaki genç organlarıyla umut oldu 19 yaşındaki genç organlarıyla umut oldu
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şubesi Başkanı Numan Şeker, terör olaylarına tepki gösterdi.
Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki terör saldırıları sonucu 10 askerimizin şehit düştüğü 7’sinin ise yaralandığı haberler tüm ülkeyi ayağa kaldırdı. Bursa’nın önde gelen sivil toplum örgütü Memur-Sen il temsilcisi Şeker ise konuyla ilgili olarak, “Artık sözün bittiği yerdeyiz. Bu çapulcuların sebep olduğu acılar, yıktığı yuvalar, ülkemize yol açtığı zararlar bizlere söyleyecek söz bırakmadı” diyerek üzüntüsünü ifade etti.
Her geçen gün terörün susturulmasını ve bitmesini beklerken iyice büyüyen terör belasına artık tahammülün kalmadığını ifade eden Şeker, “Acılı anne ve babaların gözyaşları dinmiyor. Yaş dökenlerin sayısı gün be gün artıyor. Ülkemizi bölmeye ve kana bulamaya çalışan hainler artık durdurulsun, susturulsun” dedi.
Şeker, teröristlerin bu bitmeyen saldırılarla ülkenin gündemini alaşağı etme çabasında başarılı olduğunu dile getirerek, “Amaçları ülkenin birliğini bütünlüğünü bozarak gelişmemize balta vurmak olan terör yanlılarının oyununa alet olmayacağız. Onlar ülke gündeminde yer almak ve vatandaşlarımızın ağlayarak uyutulması için çabalarken bizler bu acımızla yıkılmadan ülkemiz için canla başla çalışmalıyız” ifadelerini kullandı. 


İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim