Yeni evli çift soba kurbanı Yeni evli çift soba kurbanı
Edinilen bilgiye göre bugün sabah saatlerinde GATEM oto galericiler sitesinde otomobil devri nedeniyle iki grup arasında tartışma çıktı. Buradaki esnaflar tarafından yatıştırılan olay daha sonra büyüyerek devam etti. İddiaya göre buradaki iş yerine ikinci kez gelen kimliği belirsiz şahıslar buradaki iş yeri sahiplerine kurşun yağdırdı.

Mermilerin hedefi olan Hüseyin A. olay yerinde hayatını kaybederken galericide çalışan Tahir K. kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Olay yerinde hayatını kaybeden Hüseyin A.’nin kardeşleri Müslüm, Halit ve Nihat A. ise ağır yaralı olarak Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Müslüm ve Halit kardeşler burada ameliyata alınırken Nihat A. yapılan ilk müdahalenin ardından Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay sonrası bölgeyi güvenlik çemberine alan polis inceleme yaptı. Bu sırada Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olay yerinde 7 adet boş kovan bulunurken yerdeki bıçak ve bir sopa incelenmek üzere alındı. Yapılan incelemelerin ardından Hüseyin A.’nın cenazesi ve hastanede ölen Tahir K.’nin cenazeleri otopsi için Gaziantep Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Gaziantep Haberleri




Editör: TE Bilişim