Sağlık trendine ilginin artmasıyla beraber dünyaca ünlü kozmetik markası The Organic Pharmacy Türkiye’de dağıtım ağını genişletmeye devam ediyor. Birçok ülkede faaliyet gösteren marka doğal ve organik ürünlerin arasındaki farka da dikkat çekiyor. Bu sebeple The Organic Pharmacy Dünya’da ve Türkiye’de birçok ünlü tarafından tercih ediliyor.

Avusturalya’lı dünyaca ünlü şarkıcı ve güzellik ikonu Kylie Minogue verdiği bir röportajda yüzünün sonsuz parlaklığının sebebininThe Organic Pharmacy markası olduğunu söyleyerek markadan övgüyle bahsetti.

Kylie “ Yolda insanlar beni durduruyor ve gerçekten çok güzel kokuyorsun bu nedir?” diye soruyorlar. Onlara The Organic Pharmacy’nin Rose Diamond kremini kullanıyorum cevabını veriyorum”dedi.

Kylie’nin ışıltılı cildine sahip olmak için kullandığı Rose Diamond yüz kremi, cildin nem artışını, ışıltısını ve gençliğini arttırırken, hücre yenilenmesi sağlıyor ve cildi vitamine doyuruyor. İçeriğindeki Shea Butter, Sodyum Hyaluronat, Mica özleriyle ciltteki kırışıklık ve mat görüntüyü yok ediyor.

Fahiş Fiyatlara Dur Demek İçin Restoran ve Kafeleri Boykot Edecekler Fahiş Fiyatlara Dur Demek İçin Restoran ve Kafeleri Boykot Edecekler

Editör: TE Bilişim