Siber güvenlik evde başlar Siber güvenlik evde başlar
  CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün PKK tarafından kaçırılışının ikinci gününde, kentte bulunan 7 kişilik CHP heyeti esnafın ardından Tunceli Valiliği’ni de ziyaret etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan CHP Ankara Milletvekili Levent Kök, Aygün’ün bulunmasına yönelik olarak sivil toplum örgütleri ve resmi kurumlarla çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Kök, "Vali beyden aldığımız bilgiye göre Aygün’ün şu anda kimin elinde ve nerede olduğuna dair her hangi bir bilgi ulaşmamıştır. Biz de sabır, sükunet, özlem ile bekliyoruz. Bize gelen her türlü bilgiyi anında genel başkanımızla paylaşıyoruz. Sizinle de paylaşıyoruz” dedi.
Bir gazetecinin herhangi bir tehdit alıp almadıkları konusundaki sorusuna yanıt veren Kök, öyle bir tehdidin söz konusu olmadığı yanıtını verdi. CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç ise bu olayı ilk kendisinin duyduğunu ifade ettikten sonra, “Bu olay bir ilktir, insan hayatı üzerinden siyaset yapılmaz. Hüseyin Aygün’ün kılına bile zarar gelmeden bırakılmalıdır. Bizim kimseyle kinimiz ve husumetimiz yok. Amaç propaganda ise başarıldı. Artık bıraksınlar. Bu arada şunu da belirtmek istiyorum; bu olay affedilemez bir olaydır, her kes tepkisini dile getirmelidir. Aksi takdirde Tunceli’yi elimizden alacaklardır" diye konuştu. 
Kendisine tehdit gelip gelmediği konusundaki soruyu da yanıtlayan Genç, şunları söyledi:
"Evet bana güvenlik şubeden bir yazı geldi ve bir koruma tahsis edildi. Benim kimseyle kavgam yok. Ben AK Parti ve yolsuzluklarla mücadele ediyorum. Kimseye verecek bir hesabım ve kimseden korkum yok". 

İzmir haber

Editör: TE Bilişim