Karşıyaka Belediyesi’nin “Gazozuna var mısın” sergisi ziyarete açıldı Karşıyaka Belediyesi’nin “Gazozuna var mısın” sergisi ziyarete açıldı
 İzmir’in Karşıyaka ilçesinde lüks bir sitede ikamet eden Albatros Hasdikici, sitenin otoparkında yer bulamamasını, aracını vinçle 12. kattaki dairesinin seviyesine kaldırarak protesto etmeye karar verdi. Site yönetiminin olayı haber verdiği polisler ise “Valilik izni” olmadığı gerekçesiyle protestoya izin vermedi.

BEŞ BİN TL’YE VİNÇ KİRALADI
Mavişehir’deki sitenin otoparkında yer bulamadığını iddia eden Albatros Hasdikici, aracını sitenin bahçesine her park ettiğinde kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce zarar verildiğini savundu. Bu olayın birkaç kez tekrarlanması üzerine aracını vinç yardımıyla 12. katta bulunan dairesinin seviyesine çıkararak alışılmışın dışında bir eylem planlayan Hasdikici, 5 bin lira ödeyerek bir vinç kiraladı. Vincin, sitenin bahçesine girdiğini gören site yetkilileri polise haber vererek, çılgın protestonun önüne geçti.
Yasal izinleri aldıktan sonra eylemini hayata geçireceğini belirten Albatros Hasdikici, site yönetiminden, daire başına park edilecek araç sayısının 1 ile sınırlandırılmasını istedi.

Editör: TE Bilişim