Ağaçtan Düşen Çiftçi Yaşamını Kaybetti Ağaçtan Düşen Çiftçi Yaşamını Kaybetti
Ödemiş Beledisi'nin hizmete sunduğu Deneme Bilim Merkezi, Engelsiz Kahve, yeraltı çöp konteyner sistemi, Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi projelerini yerinde inceleyen Başkan Orbay, bu projeleri gerçekleştiren Başkan Keskin'i kutladı.
İncirliova’daki öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak amacıyla okullarla işbirliği yaparak bir grup öğrenciyi Deneme Bilim Merkezi’ne göndereceğini belirten Başkan Orbay, Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi’ni de hayranlıkla gezdi. Orbay, “Tarihimizin ve kültürümüzün çok iyi yansıtıldığı bir mekan oluşturulmuş. Aynı coğrafyada yaşadığımız için objelerde çok benzerlikler gördüm. Bu mekanın İncirliovalılar tarafından görülmesi için gerekli çalışmaları yapacağım” dedi.
Orbay ve Keskin, daha sonra İncirliova Belediyesi'nin park ve bahçe süslemelerinde kullanılacak bitkileri seçmek üzere seraları gezdi.
Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, “Belediye olarak hizmete sunduğumuz projelerle dikkat çekerek, birçok belediye başkanını kentimizde konuk etmekten ve fikir alışverişinde bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Başkanlarımızın aynı zamanda park- bahçe bitkileri üreticilerine destek olması da kent ekonomimizi canlandırmaktadır” dedi.
Editör: TE Bilişim