Grup Kehribar Yeni Şarkısı ''Zeytin Dalı''nı Yayınladı Grup Kehribar Yeni Şarkısı ''Zeytin Dalı''nı Yayınladı
Seyhan Oteli’nde başlayan İnşaat Mühendisler Odası Adana Şubesi genel kuruluna bugün oylama ile devam edildi. İMO toplantı salonunda üyeler oluşturulan 9 sandıkta oy kullandı. 3 bin 500 üyesi bulunan İMO genel kurulunda inşaat mühendisleri 7 kişilik asıl ve 7 kişilik yedek yönetim kurulu ile kurultay delegelerini belirledi. Tek liste ile gidilen İMO 19. Genel kurulunda yönetim kurulu Abdullah Bakır, Zekeriya Turanbayburt, Halil Çağdaş Kaya, Emel Varkal, Erkin Erinç Yalçınkaya, Nazım Biçer ve Abdullah Ayaydın’dan oluştu.
Çağdaş Demokrat İnşaat Mühendisleri Grubunun yedek yönetim kurulu ise İsmail Cem Baskın, Duygu İnce Argunşah, Mehmetcan Mavruk, Volkan Engin, Hıdır Çak, Recai Ünsal Ekinci, Eylem Yeşildağ’dan oluştu. Şube Genel kurulunda ayrıca, İnşaat Mühendisleri Odası Genel Kurulu’na katılacak 26 delege de belirlendi.
İMO Adana Şubesi’nin genel kuruluna, Adıyaman, Niğde, Osmaniye, Kahramanmaraş, Ceyhan, Kadirli, Kozan, Elbistan Temsilciliklerine üye inşaat mühendisleri katılarak oy kullandı. İMO Adana Şubesi yeni yönetim kurulu mazbatasını aldıktan sonra kendi aralarında toplanarak görev dağılımı yapacak.






Editör: TE Bilişim