Antikacılar Çarşısı’nı Hizmete Sunuldu Antikacılar Çarşısı’nı Hizmete Sunuldu
 Hollanda’dan cam yüklü bir TIR içinde, Türkiye’de iç piyasaya sürülmek üzere getirilen 19 kilo ecstasy hap Küçükçekmece’de düzenlenen bir operasyonla ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uluslararası uyuşturucu ticareti yapan uyuşturucu şebekesinin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan 2 aylık çalışma sonucunda Küçükçekmece Halkalı’da 2 Ağustos 2012 tarihinde şebeke üyelerinin uyuşturucunun teslimatı yapacağı esnada Narkotik Polisi operasyon düzenledi. Operasyonda toplam daralı ağırlığı 19 kilo gelen 95 bin ecstasy hapı ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 11 bin 500 TL ele geçirildi. Halkalıda buluşma noktasına gelen ve burada uyuşturucunun teslimatı esnasında düzenlenen operasyonda şebeke üyesi E.K., K.B.S., Ö.A. ve F.K isimli 4 kişi gözaltına alındı. Öte yandan uyuşturucunun Hollanda’dan şoför K.B. kontrolünde cam yüklü bir TIR içinde, Halkalıda şebeke lideri Ö.A.’ya teslim edilmek üzere getirildiği ve getirilen uyuşturucunun Türkiye’de iç piyasaya sürüleceği öğrenildi.
Emniyet’teki ifadelerinden sonra E.K. serbest bırakılırken, diğer 3 zanlının sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildiği belirtildi.

İzmir
 Haber

Editör: TE Bilişim