Caminin tentesi çöktü Caminin tentesi çöktü
Operasyon yapılan aracın tabanına zulalanmış 58 kilo 300 gram eroin ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.  Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen uyuşturucu şebekesinin çökertilmesi için çalışma başlattı.

Yapılan 4 aylık bir çalışma sonucunda 6 Temmuz 2012 tarihinde Adana merkezde düzenlenen operasyonda 113 paket halinde 58 kilo 300 gram eroin ve eroin sevkiyatında kullanıldığı tespit edilen 2 lüks araç ele geçirildi. Operasyon kapsamında nakliye organizatörü olduğu tespit edilen T.Ö. ile şoförler S.O. ve A.D. adlı gözaltına alındı.

Öte yandan, eroinin İran’dan yurda sokulup doğu illeri üzerinden Adana’ya getirildiği ve buradan da İstanbul’a getirilip yurt dışına çıkarılacağı öğrenilirken, eroinin bir lüks aracın tabanına zulalandığı ortaya çıktı. İstanbul’a yapılacak sevkiyatın gecikmesi üzerine düğmeye basan polis, zanlıları kıskıvrak yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.






Editör: TE Bilişim