Tunç Soyer’den; 120 dakika  ücretsiz aktarma müjdesi.  Mart ayında başlayacak Tunç Soyer’den; 120 dakika ücretsiz aktarma müjdesi. Mart ayında başlayacak
Kentteki bazı camilerin cemaat temsilcileri, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret ederek camilere verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Camilerin ihtiyaçları konusunda Başkan Kocaoğlu'ndan her zaman ilgi gördüklerini belirten dernek başkanları, “İzmirli hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz. İbadethanelerimiz temizlendi. Bakım, onarımları yapılıyor ve bahçeleri düzenleniyor. Allah sizden razı olsun” diye konuştu. Dernek başkanları, ziyaret sırasında kendi camileri adına teşekkür amacıyla Başkan Kocaoğlu'na sırayla plaket takdimi de yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, ziyaret ve plaketler için cami temsilcilerine teşekkür etti; “Biz sadece görevimizi yapmaya çalışıyoruz” dedi.
Ziyarete Beytullah Şener Cami, Bornova Ulu Cami, İmam Cafer Sadık Cami, Bozyaka Kavaklı Pınar Cami, Şemikler Merkez Cami, Bayraklı Ehli Beyt Cami, Alaybey Cami, Mehdiye Cami, Egekent Merkez Camisi, Karşıyaka Tersane Cami, Yeşilova Cami ve Güzelyalı Hakim Efendi Cami dernek başkanları, yöneticileri ve hocalarının yanı sıra Küçük Çiğli Ehli Beyt İnanç, Eğitim ve Kültür Vakfı temsilcileri de katıldı.


Editör: TE Bilişim