CHP'li Tugay Aliağa seçim çalışması CHP'li Tugay Aliağa seçim çalışması
İzmir Doğal Yaşam Parkı'nın mutlu filleri Begümcan ve Winner, geçen yıl 5 Şubat tarihinde "nur topu gibi" dişi bir yavruya sahip olmuştu. "Türkiye'de doğan ilk fil" olarak tarihe geçen yavru fil 1 yaşına bastı. Adı İzmirliler'in katıldığı bir anketle belirlenen ve sevimli halleri ile medyada çok geniş yer bulan İzmir için Büyükşehir Belediyesi, özel bir doğum günü partisi düzenliyor.
12 Şubat günü saat 13.00'te başlayacak doğum gününde İzmir'in ilk pastası kesilecek. İzmir Doğal Yaşam Parkı'ndaki kutlamaya katılan çocuklara, pastayla birlikte fil şeklindeki kurabiyeler ikram edilecek. Etkinlik çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi Gezici Sanat Otobüsü'nde çocuklar için tiyatro gösterisi yapılacak. Büyükşehir'in Çocuk ve Gençlik Merkezi (ÇOGEM) müzisyenleri de minik ziyaretçilere unutamayacakları bir konser verecek. Yüz boyama etkinliği ve animasyon gösterilerinin de yer alacağı
kutlamalarda çocukların keyifli bir gün geçirmesi sağlanacak. İzmir'in doğum günü partisine tüm çocukların davetli olduğu belirtildi.


Editör: TE Bilişim