Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü
İzmir Uluslararası Fuarı 5 nolu holde gerçekleşecek zirve, üç gün boyunca lezzet geçidine sahne olurken önemli paneller de düzenlenecek. Türk ve Ege Mutfağının geniş tanıtımının yapılacağı etkinlikler arasında iki de yarışma yer alacak. 



EGE MUTFAĞI MARKALAŞIYOR
3-5 Mayıs tarihlerinde en güzel yemek kokularının yayılacağı İzmir’de Ege Mutfağı da markalaşma adına en önemli adımları atacak. İzmir Uluslararası Fuarı 5 nolu holde kurulacak stantlarda Ege’nin bin bir çeşit otundan, yöresel peynirlere; Anadolu’nun et ve kebap kültüründen geleneksel yemeklere kadar damaklarda iz bırakan tatlar sergilenecek.
2.Tük Mutfağı Zirvesinde Türk Mutfağı Araştırmacısı Vedat Başaran, Gurme, Araştırmacı Yazar Nedim Atilla, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Petek Ataman, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu Kurumsal İlişkiler Direktörü İlknur Menlik, Günaydın Et Grubu Ortağı Cüneyt Asan, Mutfak Araştırmacısı Yazar Aynur Tartan, Şef Yazar Ebru Omurcalı gibi isimler panel ve söyleşilerde yemek tutkunlarıyla buluşacak.
Zirvenin en dikkat çeken etkinlikleri ise ünlü şeflerin ve ustaların lezzet mücadelesi olacak. Şefler yarışırken ortaya çıkan kareler ve 2.Türk Mutfağı Zirvesi boyunca çekilen fotoğraflar ise sergilenecek.


Editör: TE Bilişim