Saat 21.30 civarında çıkan ve rant kavgası olduğu öğrenilen kavgada , 3-4 cafe bir birine girdi. Cafe Deyim adeta talan edildi.  Lara-Deyim-Mambo ve Otantik-Bamteli tarafında olan kavga, savaş alanını andırdı.

İlk olarak 3-4 cafenin çalışanları Cafe Deyim’e saldırdı ve bu cafe talan etti. Sopalarla saldırının ardından, masaları ve etrafı dağıtan diğer cafenin çalışanları ve sahipleri  o sırada cafede oturan müşterilere aldırmadan sopalarla saldırdı. Bazı müşteriler atılan ve kendilerine isabet eden  nesneler üzerine yaralandı. Polisin gelmesiyle olay yatıştı zannedilirken birden Cafe Deyim’in sahipleri geldi ve yine içinde müşterileri varken Otantik ve Bamteli’ne saldırdı. Polis orada olmasına rağmen olayı önleyemedi. Çevre cafede oturan müşteriler yaralandı. Polisin biber gazı sıkmasıyla ortalık sakinleşti fakat yine çevre cafede yer alan müşteriler, biber gazından etkilendi. Olayda ço sayıda müşteri ve çalışan yaralandı. Otantik ve Bamteli kafenin sahibi Haki Aba bıçaklanarak yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öte yandan oalyların kısmen yatıştığı bugun yine ortam gerginliğini koruyor. Öğrenciler arasında ise panik hakim. Uzun süredir sakin bir ortam olan küçükparkın bu denki kavgaya sebeb olması mahalle halkını da bıktırmış vaziyette.

Haber kaynağı güncel blog tur.

Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor. Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor.

Editör: TE Bilişim