Karşıyaka’da ağaç varlığı hızla artmaya devam ediyor Karşıyaka’da ağaç varlığı hızla artmaya devam ediyor
Kruvaziyer turizmiyle yabancı turist sayısındaki artışa dikkat çeken Durak, taksicilere “Yanınızda mutlaka Euro taşıyın” önerisinde bulundu.  İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu ile Karşıyaka Kent Konseyi Esnaf Meclis Başkanı Mustafa Ak’ın da katıldığı toplantıda konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Turistler kent içinde en çok taksileri kullanıyor. Bu durum karşısında taksi şoförleri günlük ihtiyacı karşılayacak kadar yabancı dil konuşabilmeli. Yine turistler Euro ile ödeme yapmak istiyor. Şoförler Odamıza bildirdim, önlem alınırsa güzel olacak” dedi.

Taksi şoförlerinin en büyük sorununun dar yollar olduğunu dile getiren Başkan Durak, yanlış park etmeler nedeniyle bu sorunun çoğaldığına da vurgu yaparak, “Sokaklarda zaman zaman kazılar yapılıyor. Bu kazıları Karşıyaka Belediyesi Vaziyetteyiz. Diğer kurumların yaptığı kazılardan sorunlar çıkıyor. Sistem sorunları çözmede yetersiz kalıyor” diye ekledi.

İzmir
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık da konuşmasında Karşıyaka Belediyesi Başkanı Cevat Durak’la her zaman diyalog içinde olduklarını belirterek, “ Her zaman birlikten kuvvet doğar anlayışındayız. Karşıyaka Belediye Başkanımızın kapısı bizlere her zaman açık oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Aynı şekilde Esnaf Odaları Birliği Başkanımız Zekeriya Mutlu da sorunlarımıza sahip çıktı. Esnaflarımız adına ikisine de teşekkür ediyoruz” dedi. Celil Anık daha sonra Başkan Durak ve Birlik Başkanı Mutlu’ya birer plaket hediye etti.

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu ise konuşmasında Başkan Durak’a teşekkür ederek, “Bizler de üzerimize düşen çabayı göstermeye her zaman hazırız. İzmir’de kent içi ulaşımın üçte birini odamıza bağlı meslektaşlarımız sağlıyor. Bu yüzden İzmir ulaşımında söz söylemek, sorunlarımızı anlatmak istiyoruz. Amacımız insan odaklı hizmettir. İlgili kurum ve kuruluşlara sorunları taşımaya hazırız. Karşıyaka’da Belediye Başkanımız ile her zaman diyalog içindeyiz, bizlere destek oluyor” dedi.



Editör: TE Bilişim