Su Tasarrufu Yüzde %40'a Ulaştı. Su Tasarrufu Yüzde %40'a Ulaştı.
“Karşıyaka’yı Tanıyor musunuz?” diyerek yola çıkan Karşıyaka Belediyesi düzenlediği turlarda kentin cazibe merkezlerini Karşıyakalılara gezdiriyor. Karşıyaka Belediye Binası önünden kalkan minibüslerle vatandaşlar belediyenin hayata geçirdiği projelerini yerinde görme fırsatı buluyor.

Karşıyakalı kadınların ağırlıkta olduğu gruplar, Latife Hanım Köşkü Anıevi, Bilim Müzesi, Hamza Rüstem Fotoğraf Evi, Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi, Taypark, Zübeyde Hanım Huzurevi, Karşıyaka Belediyesi İş Okulu, Türkan Saylan Kız Konukevi, ve Şantiye’yi gezerek, bilgi alıyor. Halkla İlişkiler Birimi görevlilerinin mihmandarlığında gerçekleşen turdan duydukları memnuniyeti, “Pek çok yeri ilk kez görüyoruz. Belediyemiz ne çok şey yapmış” diye dile getirdi.

OPERA VE TİYATRO SAHNESİ KADINLARI BÜYÜLEDİ

Karşıyaka turunun bu hafta ki bölümüne katılan kadınlar, Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’ni ilk kez gördüklerini belirterek, anlatılanları merakla dinledi. Karşıyakalı kadınlara bilgi veren Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi İdari Müdürü Fatma Tezcan, ”İnsan olmanın yolu sanattan geçiyor. Burası sizin hayat okulunuz. Siz önemlisiniz ve güçlüsünüz. Bu koltuklarda oturmak en çok sizin hakkınız. Ekim ayından itibaren başlayacak olan gösterilerin biletleri sizlere daha uygun fiyatlara satılacak. Evde oturmak yerine sanatla ilgilenin” çağrısında bulundu.

ŞANTİYE DE YEMEK, TAY PARK’TA ÇAY KEYFİ

Kent turunun en fazla ilgi gören mekanlarından biri de Bilim Müzesi oldu. Karşıyaka Belediyesi ve Bahçeşehir Koleji’nin ortaklaşa olarak hayata geçirdiği müze de yapılan deneyleri yakından izleyen kadınlar, Hamza Rüstem Fotoğraf Evi’nde ise geçmişe yolculuk yaptı.




Editör: TE Bilişim