Torbalı'da Tarih Yeniden Canlanacak Torbalı'da Tarih Yeniden Canlanacak
Edinilen bilgiye göre, Özdere'deki bir turistik merkezin su sporları inşaat alanında çalışan işçi, gece geç saatlerde deniz kıyısında bir erkek cesedi görünce olayı jandarmaya bildirdi. Yapılan araştırmada, cesedin Rıza Geze'ye ait olduğu tespit edildi. 28 yaşındaki Geze'nin cenazesi, otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
ARABASI ŞARAMPOLE YUVARLANMIŞ HALDE BULUNMUŞTU
Torbalı'da bir tekstil fabrikasında çalışan Rıza Geze, bundan 39 gün önce "5 dakika sonra geleceğim" diyerek evinden ayrılmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ailesinin ihbarı üzerine jandarma ve AKUT ekipleri gittiği yön olan Özdere bölgesinde aramalar yapmış, 35 THU 41 plakalı aracı Ahmetbeyli yolu üzerindeki Manzara Tepesi mevkiinde şarampole yuvarlanmış halde bulunmuştu. Bütün aramalara rağmen Geze'nin izine ise rastlanmamıştı.
Bulunan ve geçen süreye rağmen bozulmadığı tespit edilen ceset, Geze ailesi tarafından da gözyaşları arasında teşhis edildi. Panik atak hastası olduğu belirtilen gencin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, ancak kesin ölüm sebebinin otopsiden sonra ortaya çıkacağı bildirildi.
Editör: TE Bilişim