Şehit polislere gözü yaşlı veda Şehit polislere gözü yaşlı veda
Merkez Seyhan ilçesinin Dağlıoğlu, Barbaros, Yenibey, Hürriyet, Şakirpaşa, Ova, Uçak, Onur mahallelerinde Seyhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın kira yardımı yapacağı dedikodusu yayıldı. Bunun üzerine vatandaşlar 200 liralık kira yardımını almak için vakfa akın etti. Çocuklarını alıp vakfın önüne akın eden kadınlar, içeriye girebilmek için mücadele etti. Görevliler vatandaşların çocuklarıyla birlikte gelip sırada beklediğini görünce, "Burada neden bekliyorsunuz, bir yardım yok" dedi. "Kira yardımı yapılıyormuş" diyen kadınlara kira yardımı olmadığını belirten yetkililer, kadınlar vakfın önünde kuyrukta beklemeye devam edince panoya "Kira yardımı yok" yazısı astı. Buna rağmen kuyrukta bekleyen kadınlar, içeri girerek kira yardımı talebinde bulundu. 
Kira yardımı almak için vakıf binasına giren kadının çocuğuna bakan Mehmet Köse ise, "Bizimkiler belediyeye gitmiş, oradan vakfın kira yardımı yaptığını söylemişler. Burada kira yardımı olup olmadığını bilmiyorum" dedi.
Kendisinin engelli olduğunu söyleyen Elif Kaçkar da, kira yardımı için geldiğini belirterek, "Kira yardımı yapmıyorlarsa bile şansımızı deneyeceğiz. Ben engelli olduğum için belki bana verirler" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim