Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
  Giysi Bankası 7’den 70’e kadın-erkek tüm vatandaşların giyim ihtiyacını karşılıyor. Duyarlı vatandaş ve mağaza sahipleri tarafından bağışlanan az kullanılmış veya sıfır kıyafetler sayesinde pek çok vatandaş ihtiyacını karşılama fırsatı buluyor.
Bağışçıların desteği ile ayakkabıdan, zıbına, ana kucağından gelinliğe, damatlıktan sünnet kıyafetine, abiyeden günlük kıyafete ve aksesuara kadar hemen her ihtiyacın bulunduğu merkezde Ramazan Bayramı öncesi yoğunluğu yaşanıyor. Görevliler, kendilerine başvuran ihtiyaç sahibi vatandaşlara gerek bayramlık, gerekse günlük giysi seçimi yaparken titizlikle yardımcı oluyor.
Giysi Bankası'nın ailelerin ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayan bir merkeze dönüştüğünü belirterek, merkezde çoraptan gelinliğe akla gelen her giysi ve aksesuarın bulunduğunu söyledi. Başkan Tartan, "Bankamızın varlığını artık bütün İzmirli vatandaşlar biliyor. Çoraptan gelinliğe kadar akla gelebilecek her tür giysi ve aksesuarın bulunduğu Giysi Bankası’nın yakaladığı başarıyı İzmirlilerin başarısı olarak değerlendiriyorum. Ulaştığımız bu noktayı duyarlı ve yardımsever İzmirlilere borçluyuz. Her gün onlarca vatandaşımız faydalanıyor. Ramazan ayı öncesinde ise başvuran kişilerin sayısı daha da arttı. Biz bu merkezi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için kurduk. Gelin, seçin, alın ve gidin” dedi.
Tartan, Konak Belediyesi Giysi Bankası’nın, tüm insanlığın ihtiyacı olan, ‘toplumsal duyarlılık, sosyal paylaşım, yardımlaşma, sevgi, hoşgörü’ gibi erdemleri aynı çatıda buluşturduğunu söyledi.

İzmir haber

Editör: TE Bilişim