Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı! Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı!
Afyonkarahisar'da, küçükbaş 30 hayvanı kiraladıkları iki araçla yağmalayan ve sürü sahibini araçtan atan 4 şüpheli, Manisa’ya bağlı Kırkağaç ilçesinde yakalandı.
Kiraladıkları iki araç ile Afyonkarahisar'da 30 adet küçükbaş hayvanı satın almak vaadi ile araca yükleyen O.D., H.D., E.D. ve S.İ isimli şahıslar hayvan sahibini yanlarına alarak para çekmek için bankamatiğe giderken şahsı araçtan zorla atarak hayvanlarla birlikte bölgeden kaçtı. Hırsızlık olayı ihbarını alan Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, araçların kiralandığı şirketler ve şahısların kimlik bilgilerinden yola çıkarak Kırkağaç İlçesi girişinde devriye uygulaması başlattı. Operasyonda, araçlardan biri durdurulurken diğer araç uyarılara rağmen kaçtı. Ancak, kaçan araçta yapılan takip neticesinde yakalandı.
Yakalanan şüphelilerle ilgili adli makamların talimatı ile tahkikata başlayan jandarma, ele geçen 30 küçükbaş hayvanı Afyonkarahisar'dan gelen sürü sahibine teslim etti.Hayvan sahipleri jandarma yetkililerine teşekkür etti.
Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada tahkikatın tamamlanmasının ardından şüphelilerin adli makama sevk edileceği belirtildi.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim