İzmir’de orman yangınlarıyla mücadele için ‘orman benim’ kampanyası düzenlendi İzmir’de orman yangınlarıyla mücadele için ‘orman benim’ kampanyası düzenlendi
  Tire'de iki iş yerinden tamir edilmeyi bekleyen toplam 12 plakasız motosiklet, Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından toplandı. İş yerine trafik ekiplerinin geldiğini söyleyen tamirci Mehmet Anlı (46) ve Muhammed Yiğit (25), plakasız olan motosikletlerin alındığını söyleyerek, duruma tepki gösterdiler.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tire İlçe emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, "İlçemizin güvenliği bizler için çok önemli şu an çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Son günlerde ülkemizde artan terör ve bombalama olaylarına karşı karayolu üzerinde duran plakasız ve şüphe uyandıran tüm araçları topluyoruz. Motosiklet tamircisi arkadaşların motorlarını da dükkanlarının önünden geçen karayolu üzerinden aldık ve bu tarz uygulamalarımız devam edecek. Değişik il ve ilçelerde çalınan motosikletlerden bazıları, yaptığımız rutin uygulamalar sonucunda yakalanarak sahiplerine telsim edildi. Tescilsiz araçların karıştığı yaralamalı ve ölümlü kazalarda ise araç sahipleri bulunamıyor. Bu yüzden bu konuda taviz vermiyoruz. Bizim kimsenin ekmeği ile oynama gibi bir derdimiz yok. Tek derdimiz var, o da ilçemizin güvenliği” dedi.


İzmir haber

Editör: TE Bilişim