Uzmanları uyardı!  Arka koltukta takılı kemer ölümleri yüzde 75 azaltıyor! Uzmanları uyardı! Arka koltukta takılı kemer ölümleri yüzde 75 azaltıyor!
 Doç.Dr. Özkan, Sert’in son sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, ayrıca Ramazan Bayramı’ndan önce bir operasyon yaptıklarını ve Sert’in dilini daha iyi nefes alması ve yemek yiyebilmesi için ileriye aldıklarını belirtti.
Doç.Dr. Özkan, operasyonda 3,5 haftanın geride kaldığını, son birkaç gün içinde Recep Sert’in yüzünü aynadan görebileceğini belirterek, “Serviste tedavisi devam ediyor. Herhangi bir sorun yok. Bayramdan önce yüze bir revizyon yaptık. Yüzünde temizleme ve çenesinde düzeltme yaptık. Ağız tabanını temizledik. Dilini öne çektik biraz. Şu an için Recep Sert ile ilgili her şey yolunca gidiyor. Bayramı yakınlarıyla beraber geçirdi. Odanın içinde yürüyor" dedi.

BU HAFTA İÇİNDE TIRAŞ OLACAK

Doç.Dr. Özkan ayrıca, bu hafta içinde Sert’in tıraş edileceğini ve yüzünü görebileceğini belirterek şunları söyledi: “Bu hafta tıraş olup yüzünü görmesine izin vereceğiz. Sakalı hayli uzadı 3,5 haftalık bir uzama var. Çenesini hareket ettiriyor ama konuşma henüz yok. El işaretleri ve yazıyla kendini ifade ediyor. Kendini merak ediyor aynada görmek istiyor ama daha temiz bir yüz görmesi açısından hafta sonuna doğru ödemleri biraz daha iner yeni yüzüyle bu hafta karşılaşacak inşallah."

Doç.Dr. Özkan, nakil yapılan yüzün ten renginin sorunsuz olduğunu ve yüze tam uyum sağladığını belirtti.
Editör: TE Bilişim