Şehit polislere gözü yaşlı veda Şehit polislere gözü yaşlı veda
  Optimum Eczanesi önünde düzenlenen etkinlikte, Eczacı Hasan Organgil’in verdiği bilgilere göre, yaz aylarında güneş, deniz suyu, sıcak ve nemli hava saçların kurumasına ve dökülmesine sebep oluyor. Özellikle saçı uzun olanlar bu konuda daha fazla sorun yaşayabiliyor.
Yaz mevsiminin sonuna yaklaştığımız şu günlerde herkes saç sorunlarına farklı çözümler üretiyor ancak, doğru saça doğru ürün kullanmak gerekiyor. Arkadaşınızın saçına iyi gelen bir ürün size fayda getirmeyebiliyor. Bu nedenle, önce sorunlu saçın yapısının tespit edilmesi gerekiyor.
Saçıyla sorun yaşayanların öncelikle yapması gereken, eczacısına danışarak, doğru saça doğru ürünü kullanması. Çünkü seçilecek ürünün, yağlı, kuru ve boyalı saç için farklı içerikte olması gerekiyor. Hatta kadın, erkek ve çocuklar için de ayrı ayrı geliştirilmiş ürünler bulunuyor.
Saç dökülmesi sorunu yaşayanlara ücretsiz test yapılarak, uygun şampuan, saç kremi ve saç bakımı ürünleri tavsiyesinde de bulunulan etkinlikte, "Topicrem" adı verilen ve saç dökülmesine karşı çözüm ürettiği belirtilen ürünün tanıtımı da yapıldı.
Etkinlikte, ziyaretçilere, ağız ve diş sağlığının önemi anlatılarak, başta diş eti hastalıkları olmak üzere yaşanan sağlık sorunlarında erken tanı ve tedavinin önemini anlatıldı.
Uzmanlar, yılda en az üç kez diş hekimine muayene olunması gerektiğini de vurguladılar.

İzmir haberleri

Editör: TE Bilişim