Şiddetli yağış dikkat Şiddetli yağış dikkat
 Sincan Belediyesi bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi için özel bir program hazırladı. 
Ramazan Akşamı Etkinlikleri ile vatandaşlara Ramazan ayının eski tadını yaşatmayı amaçlayan Sincan Belediyesi, Kadir Gecesi’nin ruhuna yakışır özel de bir program da hazırladı. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde vatandaşların gönüllerinde dualar ve ilahiler yankılanacak. 14 Ağustos Salı 2012 günü iftardan yaklaşık 40 dakika sonra başlayacak olan program, vatandaşlara unutulmaz bir Kadir Gecesi yaşatacak.
14 Ağustos Salı günü Kadir Gecesi programı dâhilinde İlçe Müftülüğü Kadir Gecesi özel programıyla Sincan Lale Meydanı’nı dolduran vatandaşlara dua ve ilahi dolu bir gece yaşatacak. Yenikent Meydanı’nda tasavvuf müziği konseri ile Ender Tekin vatandaşlara huzur dolu anlar yaşatırken Temelli Meydanı’nda ise Ensar Kardeşler gönüllere işleyecek ilahilerle bu anlamlı günde vatandaşlarla buluşacak.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Rahmete ve mağfirete vesile olan bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ne tekrar kavuşmanın mutluluğu içersindeyiz. Halkımızın Kadir Gecesi mübarek olsun” dedi.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim