Göztepe Adım Adım Süper Lige Göztepe Adım Adım Süper Lige
Karafırtınalar maçın ardındankatıldığı basın toplantısında Play Off’ta yüzde 25 olan şanslrını 50’ye çıkarmak istediklerini ifade ederek şunları kaydetti: “Play-off'a kalmayı garantileyen oyuncularımı kutluyorum. Herkese hayırlı olsun diyorum. Play-off'ta öncelikle yüzde 25 olan şansımızı yüzde 50'ye çıkartıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz."
kadro dışı kalan Efe Özarslan’la ilgilide kouşan Karafırtınalar: “"Biz kalbi takım için atan oyuncularla birlikte olmak istiyoruz. Efe'yi bundan sonra kadroda düşünmüyoruz" dedi.
Bucasporlu futbolcu Berkay Samancı ise, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, Play Off’ta da ellerinden gelen mücadeleyi yapacaklarını söyledi.

ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise, sergiledikleri futbolla İzmir’den galibiyetle ayrılmanın mümkün olmadığını belirterek şunları söyledi: "Hedefe varmış olmanın mutlak rahatlığı hissedildi. Hava her iki takımı da etkiledi. Bütün sezon işini yapan bir takım 90 dakikada bu görüntüden uzaktı. Söyleyecek fazla bir şey yok. Geçen hafta büyük mutluluk yaşadık, bu coşkundan sonra toparlanamadık."
Çaykur Rizesporlu futbolcu Cumali işi ise, kötü bir futbol sergilediklerini belirterek, “ Elimizden geleni yaptık ancak kazanamadık” dedi.
Çaykur Rizesporlu diğer futbolcu Eme Torun ise, “Galip gelmek istiyorduk. Bu gün Buca çok iyi oynadı ve mağlup olduk. Bucaspor’u tebrik ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim