Milli Takım Tepetaklak  Avusturya 6-1 Türkiye Milli Takım Tepetaklak Avusturya 6-1 Türkiye
UEFA Avrupa Ligi 2.tur ilk maçında İngiliz ekibi Stoke City'ye konuk olan Valencia, milli yıldız Mehmet Topal'ın jeneriklik golüyle rakibini 1-0 yendi ve tur için büyük bir avantaj yakaladı. Britannia Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya, sakatlığının ardından ilk kez 11'de başlayan Mehmet Topal, 90 dakika sahada kalırken, attığı müthiş golle de takımını galibiyete taşıdı. Kaleye yaklaşık 30 metre mesafeden topla bululan Mehmet Topal, harika bir şut çekerek topu sağ üst köşeden ağlarla buluşturdu. Topal, bu
sezon resmi maçlarda ilk golüne imza atarken gerek İngiliz gerekse İspanyol basınında gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

TWİTTER'DA 'TT' OLDU
Maçı anlatan İngiliz ve İspanyol kanallarının spikerleri golden ve dolayısıyla Mehmet Topal'dan övgüyle bahsederlerken, milli yıldız sosyal paylaşım ağı twitter'da da gecenin en çok konuşulan konu başlıklarından (TT) olmayı başardı.

RÖVANŞ MAÇI HAFTAYA PERŞEMBE
Valencia, 23 Şubat Perşembe günü TSİ 20.00'de Mestalla Stadı'nda Stoke City ile 1-0'ın rövanşına çıkacak. Turu geçen ekip; temsilcimiz Trabzonspor'un PSV ile yapacağı 2. tur rövanş maçının ardından son 16'ya kalan takımla eşleşecek. Trabzonspor, ilk maçta sahasında Hollanda ekibi PSV'ye 2-1 mağlup olarak büyük avantaj kaybetmişti.


Editör: TE Bilişim