Taksi Sahipleri Derneği, korsan taksilere hukuk mücadelesi başlattı Taksi Sahipleri Derneği, korsan taksilere hukuk mücadelesi başlattı
 1941 yılında beri madenlerde yaşanan çeşitli kazalarda Türkiye'nin en fazla kaybı Zonguldak'ta 1992 yılında vermişti. Grizu faciasının yaşandığı kazada 263 işçi hayatını kaybetmiş ve Türkiye tarihine acı bir şekilde geçmişti. Maalesef Soma'da yaşanan faciada 274 işçi hayatını kaybedince en fazla kaybı verilen kaza Soma oldu.
GRİZU FACİASI 1992'DE CAN YAKMIŞTI

1941'den bugüne kadar Türkiye'nin birçok bölgesinde yer alan kömür ve diğer maden ocaklarında yaşanan, pek çoğu grizu patlaması, göçük ve yangından kaynaklı olmak üzere iş kazalarında 3 binden fazla işçi hayatını kaybetti. Bunların içinde en fazla kaybı 1992 yılında Zonguldak'ta verdik. Grizu faciasında 263 işci hayatını kaybetmişti.

SOMA'DA 274 KAYIP VERİLDİ

Bu kazanın izleri Türkiye'nin üzerinde her zaman dururken 13 Mayıs 2014 Soma'da trafo patlamasından sonra meydana gelen yangında 274 kişi hayatını yitirdi. Dün ilk açıklanan rakamlarda 3 işçi öldü haberleri gelirken saatler ilerledikçe bu rakam yükseldi son olarak Enerji Bakanı Taner Yıldız ölü işçi sayısının 274 olduğunu söyledi ve maalesef en fazla kayıp verilen kaza Soma oldu.

Editör: TE Bilişim