İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi
 UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Polonya’nın güçlü takımı RTP Unia Raciborz’u kupada safdışı bırakarak, İzmir’e dönen Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı oyuncuları, havaalanında İzmirliler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. 


İzmir Adnan Menderes Havaalanı’nda kızlarımızı; Konak Belediyesi Meclis Üyeleri, Sivi lToplum Kuruluşu Temsilcileri, Konak Kent Konseyi üyeleri, Konak Kent Konseyi Muhtarlar Meclis Başkanı YücelMumcular, CHP Konak İlçe İşçi ve Emek Komisyonu Başkanı Mehmet Emin Dağ, aileler ve taraftarlar karşıladı.
Davul- zurna ve sloganlar eşliğinde, meşalelerle büyük bir sevinç ve coşku içinde karşılanan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nı İzmirliler adeta bağrına bastı.



‘En büyük takım bizim takım’, ‘Futbolun prensesleri’, ‘Konak Belediyesi’nin süper kızları hoşgeldiniz’ yazılı pankarlar ve gösterilen ilgi karşısında duygulanan Kadın Futbol Takımı oyuncuları, “Polonya güçlü bir rakipti ama elemeyi başardık. Sıra Avusturya’nın Neulengbach takımında. Avrupa’nın en iyi 16 takımı arasına girdik. Böyle bir gururu İzmirlilere ve ülkemize yaşattığımız için çok mutluyuz” dedi.

Editör: TE Bilişim