Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Ege Bölge Koordinatörlüğü, Egeli sanayiciler ve kalite yöneticilerinin büyük ilgi gösterdiği panel organizasyonu için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Ulusal ve uluslararası standart hazırlama faaliyetlerine katılımının sağlanması, konunun önemine dikkat çekmek ve farkındalık sağlamak için düzenlenen “Standardizasyonun Milli Ekonomiye Faydaları” paneli,

21 Mart 2014 Cuma günü saat: 14.00 ile 18.30 arasında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Konferans Salonu Balatçık Kampüsü Çiğli / İzmir’de gerçekleştirilecek.

Panele gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten TSE Ege Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman; “Koordinatörlüğümüz düzenlediği etkinliklerle, Egeli sanayicilerimizde bir farkındalık ve beğeni yarattığını gözlemledik. Panelimiz için alınan ön kayıtlardaki yoğunluk bizi memnun etti. Valimiz Sayın Mustafa Toprak ve İzmir protokolünün katılımları bizi onurlandıracak.

Amacımız Egeli tüm sanayicilerimize ulaşmak ve standardizasyonun işletmelere sağladığı faydaları paylaşabilmek.

TSE olarak belgelendirme ve laboratuvar faaliyetlerinin yanısıra eğitim ve sosyal faaliyetlerle sanayicimizin ufkunu genişletmek ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

TSE Başkanımız Sayın Hulusi Şentürk’ün vereceği önemli mesajlar ve panelistlerimizin sunumları ile son derece yararlı bir organizasyon gerçekleştireceğimize inanıyoruz.

Bilgi ve iş tecrübesinin paylaştıkça çoğaldığına inanıyor ve bu nedenle tüm Egeli sanayicileri, kalite temsilcilerini bu önemli panelde görmek istiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim