Beratcan’ın katil zanlısı yakalandı Beratcan’ın katil zanlısı yakalandı
 Hizmetçinin haber vermesiyle olay yerine gelen polis, ceset üzerinde incelemelerde bulundu. Polis, işadamının öldüğünü belirledi.
Murat Kalkavan’ın ölümü, Kalkavan ailesini yasa boğdu. Murat Kalkavan’ın çok sayıda akrabası, acı haberi duyarak olay yerine geldi. Kalkavan’ın evinin önünde toplanan akrabalarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Bebek’te yaşadığı evde ölü bulunan işadamı Murat Kalkavan’ın cenazesi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kalkavan’ın cenazesinin çıkışı sırasında akrabaları gözyaşlarına boğuldu. 

İşadamı Murat Kalkavan Bebek’te yaşadığı evde sabah saatlerinde hizmetçi tarafından ölü bulunmuştu. İşadamı Kalkavan’ın cenazesi olay yeri ve savcının incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Cenazenin çıkartıldığı sırada Kalkavan’ın akrabaları gözyaşlarına boğuldu. Murat Kalkavan’ın akrabası Tekin Can, “Kendine göre bazı sorunları vardı En son dün akşam görüşmüştük. Bana yarın Edirnekapı’ya gideceğini söylemişti. Demek ki bugün gideceği yeri söyledi ama kesinlikle bu cinayet değil intihar” dedi. Öte yandan, Kalkavan’ın ailevi sorunlarını anlatan bir mektup bıraktığı ve kendi ruhsatlı silahı ile bir el ateş atarak intihar ettiği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim