İniş Takımları Açılmadı Gövdesi Üzerine İniş Yaptı İniş Takımları Açılmadı Gövdesi Üzerine İniş Yaptı
 Vali Azizoğlu, daha sonra Göle Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu’nu da ziyaret etti. Azizoğlu, Göle’ye bağlı Senemoğlu Köyü İlkokulunu ziyareti sırasında da, okullarda kütüphanelerin oluşacağını ifade etti.
Azizoğlu ve beraberindekiler, daha sonra Göle Samandöken Köyünde Hayırsever Haki Taştan tarafından yapılan köy camisi ve yayla suyunun açılışını gerçekleştirdi.
Azizoğlu, burada yaptığı konuşmada, hayır işine herkesin destek vermesi gerektiğini belirterek, ’’bu hayırseverlerimizi kutluyorum. Özellikle eğitim başta olmak üzere hayırseverler bu kardeşlerimiz gibi katkı sunarsa o zaman Ardahan ve Göle olarak hak ettiğimiz seviyede oluruz’’ dedi.
Azizoğlu, Göle’nin birçok açıdan potansiyeli yüksek bir ilçe olduğunu ifade ederek,
’’Bu potansiyelimizin değerlendirilmesi ve Ardahan ile Göle’nin hak ettiği noktada olması için burada üretilen ürünler markalaşmalı. Ardahan Orta Asya’ya açılan bir kapıdır. Burada üretilen ürünleri iç ve dış piyasada yer alması için markalaşmak zorunda. Ayrıca teşvik yasasında haberdar olmayan vatandaşımızın bilgilenmeli. Sonuçta teşvikte 6. bölgede yer alan bir iliz’’ dedi.

İzmir haberleri

Editör: TE Bilişim