9 günlük bayram tatilinde 9 rota önerisi 9 günlük bayram tatilinde 9 rota önerisi
Antalya Kitap Fuarı özellikle cumartesi ve pazar günleri, edebiyat şölenine sahne olacak. Ayşe Kulin, Cüneyt Ülsever, Deniz Kavukçuoğlu, Gülten Dayıoğlu, Hakan Günday, İlber Ortaylı, Mine Kırıkkanat, Murathan Mungan, Muzaffer İzgü, Nihat Genç, Şükrü Erbaş, Zeynep Oral'ın da aralarında bulunduğu Türkiye'nin en ünlü yazarları iki gün boyunca Antalyalı kitapseverlerle bir arada olacak. Türkiye'nin ünlü mizah ve karikatür dergileri Uykusuz ve Penguen'in çizerleri de renkli stantlarında hayranlarıyla buluşacaklar. Saat 10.00'da kapılarını ziyaretçilere açan Fuar 18 Şubat'ta 20.30, 19 Şubat Pazar günü ise 19.00'a kadar gezilebilir. Fuara giriş ücretsiz.
ATSO'DAN YAYINCILAR ONURUNA YEMEK
Öte yandan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak evsahipliğinde, fuara katılan yazarlar ve yayınevleri onuruna bir akşam yemeği verildi. Geceye Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, TÜYAP Genel Koordinatörü Deniz Kavukçuoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdürü Prof. Dr. Onur Bilge Kula, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı ve Yazar Doğan Hızlan, Yazar Aydın Boysan, Yayıncılar Birliği Başkanı Metin Celal, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile yayıncılar katıldı.
Fuarın çok başarılı geçtiğini belirten yayıncılar, ATSO Başkanı Budak'a teşekkür etti. ATSO Başkanı Budak, "Bu fuarı kentimize kazandırmak için arkadaşlarımızla ve kentimizin birçok kurumu ile işbirliği içerisinde yoğun mesai harcadık. Başta TÜYAP olmak üzere, Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, AKTOB, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi ve ilçe belediyelerimize fuara verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz. Alanında marka olmuş bu fuarı Antalya'ya bu birliktelik kazandırdı. Antalyalıların ilgisi ile bu fuarın gelecekte çok daha büyük boyutlarda düzenleneceğini düşünüyoruz" dedi.
Editör: TE Bilişim