ESHOT’a kalite tescili ESHOT’a kalite tescili
Hyundai markasının Türkiye’deki “Elit Satıcısı” Yükseliş; yaz mevsimi boyunca uyguladığı cazip indirim kampanyaları ve sunduğu fırsatlarla İzmirlileri araç sahibi yapmaya devam ediyor.
Her ay uyguladığı çeşitli kampanyalarla farklı meslek gruplarını araç sahibi yapan Yükseliş, Ağustos ayında da Polis, asker ve banka çalışanlarına özel indirimler sunuyor.
 
500 TL DEĞERİNDEKİ KREDİ PAKETİ HEDİYE!
Ağustos ayı boyunca Elantra veya i30 satın alan müşteriler normal şartlarda 500 TL ödeyerek sahip oldukları 5 Yıldızlı kredi paketine hiçbir ücret ödemeden sahip olabilecekler. 5 Yıldızlı kredi paketinin Finansal ve Asistans özellikleri arasında bir yıl erteleme, her yıl krediye bir ay ara verme, medikal asistans ve rezervasyon, finansal danışmanlık, rezervasyon hizmetleri, iş organizasyonları gibi birçok önemli özellik bulunuyor. Ayrıca Accent Blue 1.4 CVVT BİZ 15.000 TL., 15 Ay SIFIR faiz ve i20 1.2 D-CVVT Jump günde 10 TL taksit fırsatı ile Yükseliş Hyundai Plaza’da tüm müşterilere sunulacak.
 
HYUNDAİ SERVİSTE KAMPANYALARA DEVAM
Tüm Hyundai sahipleri için geçerli servis kampanyalarına her ay aralıksız devam eden Yükseliş; periyodik bakım, fren, debriyaj, klima, oto koruma hizmetleri, aksesuar parça ve işçiliğinde önemli fiyat avantajı sunuyor. Üstelik servise gelen tüm araçlara check up işleminin yanı sıra lastik rotasyonu, araç yıkama, yağ değişimi işçiliğinden birini müşterilerine ücretsiz sunuluyor.
 
Tüm kampayalar hakkında detaylı bilgi 232 4988800 ve www.yukselishyundai.com adresinden alınabilecek.

Editör: TE Bilişim