Bornovalılar 1 Mayıs’ı Yeni Türkü Konseriyle Kutlayacak Bornovalılar 1 Mayıs’ı Yeni Türkü Konseriyle Kutlayacak
Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yetkililerinde katıldığı gecede organ bağışında bulunmak isteyenler için hemşireler tarafından masa kurularak, organ bağışında bulunmak isteyen vatandaşların kayıtları alındı. 
Karabağlar ilçesinde oturan Şerif Remzi Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Aziz Simsar, geçen Ocak ayında sosyal arkadaşlık sitesi üzerinden organ bağışı kampanyası başlatarak vatandaşlara çağrıda bulundu. Bir ay gibi kısa bir süre içerisinde yaklaşık 500 kişi ile arkadaş olan ve birçoğundan organlarını bağışlamaları konusunda söz alan Aziz, internet üzerinden anlaştıkları bir gün de Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki Organ Nakil Merkezi’nde bu kişilerle buluşarak çok sayıda vatandaşın organ bağışında bulunmasını sağladı.
Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Behzat Özkan tarafından Türkiye’nin organ elçisi olarak anılan minik Aziz, bu kez annesi Nermin ile babası Murat Simsar’ın desteği ve Tireli işadamı Metin Özdemir’in de sponsorluğunda Karabağlar’ın Bahçelievler semtindeki bir restoranda organ bağışı gecesi düzenledi. Geceye Bozyaka Eğitim Araştırma Hastanesi Hasta Hizmetleri Sağlık ve Otelcilik Müdürü Mehmet Övünç Zeytinci, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Organ Nakil Koordinatörü Nazlı Güler, hastanenin Supervizör hemşireleri Emine Kocabaşoğlu, Dilek Soydemir, Şerif Remzi Ortaokulu Müdürü Şükrü Cangir, Müdür Yardımcısı İdris Erdoğan, okulun öğretmenleri, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.
“Küçük bir arkadaşımızdan böyle büyük bir hareket görmek bizleri mutlu etti” diyen Bozyaka Eğitim Araştırma Hastanesi Hasta Hizmetleri Sağlık ve Otelcilik Müdürü Mehmet Övünç Zeytinci, "Aileye ve organ bağışında bulunarak bu kampanyaya destek olanlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah organ bağışları bundan sonra da devam edecektir” dedi.
Beyin ölümü gerçekleşen kişilerden alınan organlar sayesinde hastanelerde yaşamak için umutla bekleyen pek çok hastanın hayatlarının kurtulabileceğine dikkat çeken 12 yaşındaki Aziz Simsar da, şöyle konuştu: “yaşamak ve hayata tutunmak için hastanelerde yatan genç yaşlı birçok vatandaş şu an sizlerden organ bağışı bekliyor. Lütfen sadece kendimizi değil, öldükten sonra başka insanlara da yaşam kaynağı olabileceğimizi unutmayalım ve organ bağışında bulunalım” 
Konuşmaların ardından pek çok davetli hemşireler tarafından kurulan masalara gidip kayıt yaptırarak organ bağışında bulundu.

Editör: TE Bilişim