İzmir'de Meydana Gelen Kazada 1 Ölü 3 Yaralı İzmir'de Meydana Gelen Kazada 1 Ölü 3 Yaralı
CHP Gaziemir İlçe Parti Okulu Proje Grubu tarafından Sarnıç Atatürk Mahallesi sakinleri için düzenlediği Benim Mutfağım-Ispanaklı Börek Yarışması’nda, 20 ev hanımı hünerlerini yarıştırdı. Yarışma öncesinde kadın ve gençlik kolları üyeleri Atatürk Mahallesi’ndeki yaklaşık 1500 evi tek tek dolaşarak partinin ve belediyenin yaptığı çalışma ile hizmetler hakkında broşür dağıttı, bilgi sundu. Aynı zamanda yarışma duyurusunun yapıldığı çalışma büyük ilgi çekerken, Sarnıç Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlik için de çok sayıda başvuru toplandı.
CHP’li Belediye Meclis üyesi Turgay Çetin ve CHP İzmir İl eski yöneticisi Şenay Çavdar’ın da yer aldığı proje grubu, başvurular arasında yaptığı elemeyle 20 yarışmacıyı belirledi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Bengü Sayköse ile aşçılar Ayşe Güler ve Kudret Aktaş’tan oluşan jüri, birbirinden güzel hazırlanan börekler arasında seçim yaparken oldukça zorlandı. Yarışma sonunda birinci olan Hanım Gündüz ‘çeyrek altın’, ikinciliği kazanan Şükran Kunt ‘rondo’, üçüncülüğü elde eden Gülşen Barsbay da ‘el blenderı’ ile ödüllendirildi.
Amaçlarının partiye uzak kalan kesimlere ulaşmak olduğunu dile getiren CHP Gaziemir İlçe Başkanı Tekin, “İlçe yönetim kurulu üyelerimiz ile kadın ve gençlik kolları üyelerimiz kapı kapı dolaşıyor. Parti okulu bünyesindeki bir proje grubumuzun hazırladığı börek yarışması için de özel çalışma yaptık” diye konuştu. Mahalle sakini kadınlar arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı da sağlamayı amaçladıklarını vurgulayan Tekin, “Partimize olan sempatiyi arttırıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim