Muğla'da Kaza Can Aldı Muğla'da Kaza Can Aldı
Edinilen bilgiye göre, gece alkollü halde 48 RE 167 plakalı aracına binip şehir içerisinde gezmeye başlayan Akın Kaya, aşırı süratli olduğu bir anda Ali Çil’e ait 44 RT 328 plakalı duran araca çarptı. Daha sonra yol kenarında bulunan motosiklete çarpan Akın Kaya, aracıyla yol kenarında bir işyerine girerek durabildi. Alkollü olduğu öğrenilen Akın Kaya, kazardan yara almadan kurtulurken, kaza sonrası aracından inip kayıplara karıştı.
Akın Kaya’nın ilk olarak çarptığı Ali Çil’e ait 44 RT 328 plakalı araç içerisinde bulunan Ümmühan (30) Kübra (4) ve Kaan Çil (2) şiddetli çarpmanın etkisiyle yaralandılar. Olay yerine gelen Ambulans ile Ortaca Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Kübra ve Kaan’ın durumunun ciddi olduğu belirtilerek Özel Yücelen Hastanesi’ne sevk edildiler.
Olaydan sonra kayıplara karışan Akın Kaya Dalyan Jandarmasının aramaları sonunda evinde yakalanıp, gözaltına alında. Ortaca Devlet Hastanesi sağlık kontrolünden geçirilen Akın Kaya’nın 238 promil alkollü olduğu tespit edildi.
Kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi 

İzmir haberleri

Editör: TE Bilişim