Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül
 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir adayı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen, parti yöneticileri, belediye başkanları ve belediye başkan adaylarının yer aldığı koordinasyon toplantısına katıldı.

Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen toplantıda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 30 Mart seçimlerinde hedeflerinin, AKP ile aralarındaki farkı ikiye katlamak olduğunu söyledi. Yaptıkları araştırmalarda bu hedefi yakaladıklarını belirten Başkan Kocaoğlu, “Üç puan aşağı iner yukarı çıkar büyük konuşmamak lazım.

Hedefimiz ikiye katlayıp gereğini yapmaktır. Bir ilin AKP oylarını ikiye katladığını Türkiye’de dünya alem görsün. Eğer bu hükümetten Türkiye kurtulacaksa ki, er ya da geç mutlaka kurtulmalıdır, bu görev Türkiye’nin en aydınlık insanlarının yaşadığı kentte bize düşmektedir.

Amacımız bu seçimlerde sadece İzmir’i almak değil, fark yaparak Türkiye’ye mesaj vermek, Cumhuriyet Hak Partisi’nin iktidara yürüyüşünü buradan başlatmaktır” dedi.

Bayındır’da vatandaşların attığı “Silkele Başkan düşecekler” sloganına da gönderme yapan Başkan Kocaoğlu, “Evet silkelemeliyiz. Yüzümüzün akıyla 30 Mart akşamı zaferi birlikte kutlarız. Hiçbir fire vermeden 30 ilçede CHP’nin bayrağını sallandırırız” dedi.

Yoğun bir dönemden geçtiklerini belirten CHP İl Başkanı Ali Engin ise partinin hedefine ve değişim süreçlerine uygun iki kadın adayın bu seçimlerde aday gösterilmesinden mutluluk duyduğunu kaydederek, “Önümüzdeki seçim dönemlerinde kadın sayısının artmasını diliyorum.

14 belediye başkan adayı arkadaşımızın yarıdan çoğunun genç olması, bizim için ayrı bir sevinç kaynağı” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim